Descriere Generala

ECO SOL PROIECT este o firma specializata in hidroizolatii profesionale avand experienta in executarea oricarui tip de hidroizolatie la preturi competitive si o calitate superioara. Pe langa principalul obiectiv, in componenta firmei noastre exista si alte departamente cu specializari diferite din domeniul constructiilor, cum ar fi: lucrari de arhitectura, amenajari interioare, amenajari exterioare, instalatii pentru constructii, sisteme de iluminat LED.

Standarde Profesionale

Sistemele de hidroizolatie si impermeabilizare oferite de noi sunt la standardul international in domeniu. Relatia directa pe care o avem cu clientii nostrii ne permite sa gasim intotdeauna cele mai bune variante de rezolvare. Specialisti bine pregatiti si motivati profesional, customer service de prima clasa, tehnologii, materiale si utilaje de ultima generatie, performanta, inalta calitate, vasta exeprienta in domeniu sunt factorii de succes ai muncii noastre.

Bonusuri ESP

 • Expertiza si consultanta tehnica gratuita
 • Constatare, detalii de executie,  analize de pret gratuite
 • Firma noastra asigura la cerere mentenanta pe perioada nelimitata pentru toate tipurile de lucrari prestate
 • La cerere prelungirea perioadei de garantie printr-un regim postgarantie-garantie extinsa

Filozofia Firmei Noastre

In afara denumirii de specialisti, termen pe care ni-l insusim cu toata responsabilitatea, sloganul firmei noastre este completat cu toata seriozitatea de deziderate precum: eficienta si promptitudine. Eco Sol Proiect se prescurteaza ESP, sau altfel tradus: Eficienta, Specializare, Promptitudine. Nu este numai un slogan care ne defineste profesional ca responsabilitate ci este sentimentul si energia cu care pornim in abordarea oricarei activitati in care ne implicam.

De ce sa lucrati cu noi

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le au cei care lucreaza cu noi este abordarea personalizata a fiecarui proiect. Fiabilitatea, orientarea catre client si inovatia sunt linii pe care le implementam in activitatea noastra in fiecare zi. Prin combinatia perfecta de calitate si preturi avantajoase ajungem intotdeauna impreuna cu clientii nostri la un numitor comun in ceea ce priveste eficienta solutiei adoptate, a proiectarii, a planificarii si a executiei dupa un desfasurator bine pus la punct.

Principii si Valori

 • executarea lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate dupa efectuarea unei expertize de specialitate si a unei planificari riguroase
 • respectarea contractuala a termenelor de executie si a perioadelor de garantie
 • asigurarea unei comunicari bune, directe, eficiente, bine documentata cu toti partenerii nostri

Planificare si Documentare

Lucram intotdeauna dupa un plan bine pus la punct si elaborat pentru fiecare solutie in parte. Echipa noastra de specialisti ofera clientilor o consultanta profesionala bazata pe experienta acumulata in toate proiectele noastre de anvergura si pe informatii la zi ce tin de ultimele noutati tehnologice in materie de constructii. Nu exista proiect in care sa nu ne documentam in prealabil. Nu mergem pe cai de rutina ci inovam mereu tehnologiile aplicate pentru a obtine eficienta.

Ce ne recomanda

Prezenta noastra activa pe piata de constructii din Romania ne recomanda ca o firma serioasa cu experienta vasta in domeniu. Corectudinea si rigurozitatea solutiilor noastre tehnice este garantata de numerosii clienti din portofoliul firmei. In variatul nostru palmares se regasesc: institutii publice, cladiri industriale, ansambluri rezidentiale si de birouri, cladiri istorice cu valoare de monument, industria hoteliera, unitati agroindustriale, drumuri si poduri.

Organigrama ESP

Fiind adeptii eficientei, nu agreem sub nici o forma birocratia. De aceea firma “Eco Sol Proiect” functioneaza dupa o organigrama simpla ce asigura o comunicare rapida, sincronizare in decizii si implementare.

 • Management Financiar Calitate Strategie
 • Sales Marketing Ofertare Comunicare
 • Tehnic Analiza Planificare Executie
 • Adminstrativ Aprovizionare Logistica

Ce stim sa facem