schita-meniu

Reparatii Hidroizolatii

Firma noastra Eco Sol Proiect, experta in hidroizolatii executa profesional activitati de reparatii si mentenanta. In urma unei expertize gratuite va putem propune cea mai eficienta, moderna si durabila solutie.

MAI MULTE

Impermeabilizarea este o functie importanta in industria constructiilor din tarile civilizate si cu un standard ridicat in ceea ce priveste calitatea cladirilor. De o hidroizolatie buna depinde intodeauna si calitatea vietii oamenilor.

Apa infiltrata afecteaza structura de rezistenta, corodeaza partile metalice, putrezeste partile de lemn, face tencuiala sa cada. Igrasia din pereti, mirosul neplacut sunt urmarile unei hidroizolatii depasite ca termen.

Solutiile oferite de noi in domeniul reparatiilor de hidroizolatii abordeaza specificatiile individuale ale fiecarui tip de constructie folosind tehnologii avansate, in conditii de siguranta pentru impermeabilizare, etanseizare, nivelare si lipire.

Termo-Hidroizolatii

Un sistem termo-hidroizolant eficient reduce semnificativ consumul de energie al cladirilor. Eco Sol Proiect executa termo hidroizolatii pentru constructii pentru toata gama de cladiri civile, industriale sau agricole.

MAI MULTE

Termo-hidroizolatia are rolul de a proteja interiorul cladirilor impotriva pierderilor termice pe timpul anotimpului rece si supraincalzirii in timpul verii. Termo hidroizolatia este un fel de “anvelopa”, de imbracaminte de inalta calitate a cladirii.

Cresterea preturilor la energie induc implicit din ce in ce mai frecvent folosirea in tehnlogia constructiilor moderne de solutii ce folosesc materiale termo-hidroizolante performante menite sa obtina o eficienta termica sporita.

Termo-hidroizolatia era folosita cu precadere pentru constructiile noi cu plansee de beton insa astazi orice cladire moderna sau veche are nevoie de asa ceva pentru a face fata cu succes noilor standarde energetice si suprincalzirii globale.

Hidroizolatii Fundatii Subsoluri

Un subsol curat, lipsit de umezeala cu un aer sanatos este cheia unei cladiri bine intretinute. Firma noastra Eco Sol Proiect executa lucrari de hidroizolatii la fundatii si subsoluri cat si la bazine de apa si piscine.

MAI MULTE

Peretii interiori si exteriori ai subsolului unei cladiri trebuie sa reziste unor conditii de presiune, umiditate, temperatura speciale. Evitarea deteriorarilor produse de infiltratii si scurgeri pluviale necesita o termo-hidroizolatie corecta.

Subsolul unei cladiri este un loc mai dificil de aerisit si de multe ori inflitratiile de apa fac acest loc sa devina insalubru, sa prinda mucegai care apoi se poate raspandi in toata cladirea. Prezenta unei centrale termice complica si mai mult lucrurile.

Daca la un subsol apa se infiltreaza din exterior spre interior, in cazul unor bazine sau piscine procesul este diferit existand apa in interior. Daca este vorba de bazine de apa potabila se impun norme speciale pe care le aplicam cu strictete.

Hidroizolatii Poduri

Podurile sunt supuse unor solicitari mecanice si corozive intense. Hidroizolatiile folosite la toate podurile au rolul de a proteja structura. Eco Sol Proiect este are o experienta vasta in astfel de lucrari de avengura.

MAI MULTE

Evident unul dintre cei mai mari dusmani ai structurii unui pod este apa. Sub stratrul asfaltic al puntii se aplica o hidroizolatie speciala pentru a preveni deteriorarea betonului si a otelului beton din structura sa de catre infiltrarile apei.

Acolo unde traficul auto peste un pod este intens, gazele de esapament, scurgerile de combustibil, ulei, substante hidraulice pot afecata hidroizolatia podului. Materialele si tehnologiile folosite trebuie sa reziste si la astfel de solicitari.

Stratul hidrofug se aplica prin procedee tehnologice specifice intre partea structurala de beton armat si partea de carosabil uzabila din asfalt. Suntem specializati in asemenea lucrari care cer o mobilizare speciala pe un front larg de lucru.

Sisteme Iluminat LED

Eco sol Proiect ofera Solutii de Iluminat LED profesionale. Pe langa consumul redus, lumina placuta, aspectul estetic, durabilitatea, sunt atuuri care recomanda sistemele LED peste tot acolo unde se doreste eficienta si modernism.

MAI MULTE

Tehnologia LED este o sursa de lumina care utilizeaza semiconductori si fenomenul de electroluminiscenta pentru a produce lumina. Din cauza eficientei lor enegetice, lampile LED au devenit recent foarte populare.

Cautarea de alternative viabile la sistemul de iluminat clasic devenit prea energofag in conditiile actuale de politica energetica, le-a impus ca un sistem de iluminat perfect adaptabil indiferent de destinatie.

Suntem specializati atat in iluminatul cladirilor industriale cu mediu special de lucru cat si al cladirilor rezidentiale sau de birouri folosind in productia si dezvoltarea produselor noastre un concept modular.

Lucrari Arhitectura

Scoaterea aspectului unei cladiri din monotonie si banal tine de latura ei estetica care ii da viata prin calitatea detaliilor si finisajelor. Amenajarile arhitecturale interioare si exterioare sunt un domeniu de suflet al fimei Eco Sol Proiect.

MAI MULTE

De la elementele decorative exterioare care dau distinctie cladirii pana la montura perfecta a gresiei pe care pasesti, senzatia unui lucru facut cu migala si devotament te indeamna sa mai treci pragul acelei cladiri cu respect si placere.

Munca la finisajele unei cladiri are o poezie aparte. Este nota finala, este accentul pus pentru cei care o vor privi si care vor avea o viata plina de energie pozitiva locuind acolo. Interiorul sau exteriorul finisat al unei cladiri sunt un mesaj peste timp.

In portofoliul societatii noastre se regasesc lucrari de referinta in ceea ce priveste amenajarile arhitecturale, executate in contracte de factura diferita dar cu acelasi numitor comun in ceea ce priveste dragostea pentru detaliu si perfectiune.

Noutatea Solutiilor ESP

In domeniul constructiilor din ultimii ani, tehnologia evolueaza constant cu standardele energetice si de protectie a mediului. Solutiile oferite de noi sunt rodul unei experiente indelungate si a documentarii permanente.

MAI MULTE

In urma unei expertize gratuite va putem propune cea mai eficienta, moderna si durabila solutie tehnica. Apeland la noi veti avea in permanenta o cladire sanatoasa in care veti locui si desfasura activitatea cu placere!

Calitatea materialelor, aplicarea lor corecta sunt factori esentiali pentru a obtine o lucrare cu standarde inalte. Pentru montaj folosim doar dispozitive si echipamente moderne ce au ca rezultanta viteza si precizie in executie.

Personalul nostru este instruit permanent pentru a folosi cu eficienta si siguranta maxima echipamentele din dotare. Datorita logisticii proprii putem amplasa in timp record un santier cu front de lucru in ori ce punct de lucru.

Instalatii Constructii

Retelele de alimentare cu apa si energie electrica, canalizare, pluviale, ventilatie, aer conditionat, siguranta, protectie fac parte din setul obligatoriu al oricarei cladiri moderne. Eco Sol Proiect executa profesional instalatii pentru constructii de la A la Z.

MAI MULTE

Orice cladire pentru a prinde viata, pentru a putea fi locuibila necesita instalatii in interiorul ei. Ele sunt intr-o cladire precum arterele intr-un organism. Transporta energie vitala necesara locuitorilor ei, asigura un cadru de trai civilizat.

De alegerea si montajul corect al instalatiilor depinde fiabilitatea si rezistenta cladirii in timp. Punem un accent deosebit pe solutii durabile, eficiente energetic si pe un montaj estetic, ingrijit al instalatiilor.

Suntem familiarizati cu toate tehnologiile moderne in materie de instalatii pentru constructii, cunoastem toate specificatiile materialelor si alegem intotdeauna solutia cea mai potrivita pentru necesitatile fiecarui tip de cladire.

Diversitatea Solutiilor ESP

Executam activitati de montaj, reparatii, mentenanta si lucrari pentru constructiile de ori ce tip: de la ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri, publice, istorice sau turistice pana la unitati industriale si agroindustriale.

MAI MULTE

In mod firesc, o asemenea paleta arhitectonica in portofoliu, ne-a diversificat mult si oferta. Practic tot ce tine intr-o cladire de functionalitatea si aspectul ei estetic intra in sfera solutiilor tehnice oferite de noi clientilor nostri.

De la fundatie la terasa, pe care le hidroizolam si consolidam pentru a proteja cladirea, tot ce inseamna instalatie (sanitara, termica, electrica, climatizare), comparimentari, cai de acces, finisaje, ornamente arhitectonice sunt domeniul nostru.

Cand aceasi echipa lucreaza la partea finala a unei cladiri, exista avantajul unei unitati in executie si responsabilitati in garantie. Astfel de la o cerinta practica din partea clientilor nostri, am devenit experti polivalenti in solutii pentru constructii.

Lucrari Executate