schita-meniu

Descriere

Pentru a fi locuibila, o cladire moderna are nevoie de un ansamblu de solutii tehnice numite generic instalatii pentru constructii necesare desfasurarii unui habitat civilizat, pentru a asigura conditii optime de igiena si de calitatea a vietii.

Retelele de alimentare cu apa si energie electrica, de eliminare a apelor reziduale si pluviale, de ventilatie si aer conditionat, de siguranta si protectie fac parte din setul obligatoriu al oricarei cladiri moderne.

Majoritatea cladirilor actuale dispun de un sistem complet automatizat asistat de programe de calculator care permit administrarea energetica si securitatea ei in mod centralizat in conditii de eficienta maxima.

Importanta

Orice cladire pentru a prinde viata, pentru a putea fi locuibila necesita instalatii in interiorul ei. Instalatiile sunt intr-o cladire precum arterele intr-un organism. Asigura circuitul vital necesar cladirii si locuitorilor ei.

Reteaua de curent electric calculata sa reziste consumului general, asigurarea presiunii apei pana la ultimul etaj, alimentarea fara pierderi cu energie termica sunt factori importanti pentru calitatea, eficienta si confortul cladirii.

De calitatea instalatiilor intr-o cladire depinde atat durabilitatea ei in timp cat si standardul de viata al locatarilor. Tubulatura de deversare a apelor menajere asigura cladirii conditiile de igiena necesare convietuirii civilizate,

Solutiile Noastre

Firma Eco Sol Proiect poate raspunde in mod direct si rapid la nevoile individuale ale clientilor nostri in materie de instalatii pentru constructii, in ceea ce priveste implementarea lor intr-o cladire cu orice destinatie.

Personalul nostru este calificat in mod constant si ne insusim sistematic cele mai recente cunostinte tehnice. Punem un accent deosebit pe solutii durabile, eficiente energetic si inovatoare, pe un montaj ingrijit si ordonat al componentelor.

Utilarea unei cladiri cu instalatii de orice gen este o munca care uneori se face in paralel cu celelalte faze de constructie. Sincronizarea cu echipele ce participa la realizarea cladirii este o munca pe care ne-o insusim printr-o planificare amanuntita.

Lucrari Executate