schita-meniu

Descriere

Instalatia electrica este ansamblul de cablaje si echipamente necesare alimentarii unei cladiri cu energie electrica de joasa tensiune pentru uz casnic sau industrial respectand anumite norme de siguranta si functionalitate.

In alimentarea cu energie electrica a unei cladiri se folosesc cabluri conductoare izolate, panouri de distributie a circuitelor dotate cu sigurante pentru suprasarcina, intrerupatoare, senzori, corpuri de iluminat, prize, doze, aparate de masura si control.

Cablajul se poate face pe paturi sau cu bride, poate fi pozat aparent pe pereti si tavan sau in interiorul acestora folosind tubulatura de protectie mecanica si electrica speciala. Orice instalatie electrica dispune obligatoriu de punct de impamantare.

Importanta

Improvizatiile nu au ce cauta cand este vorba de curent electric. Siguranta cladirii si implicit a oamenilor care isi desfasoara activitatea in ea, este un lucru ce nu poate fi neglijat sau trecut cu vederea.

Pericolul creat de o instalatie electrica necorespunzatoare duce la sfarsituri tragice. Electrocutarea sau incendiile create de instalatia electrica trebuiesc evitate prin respectarea anumitor norme de proiectare, calitate, montaj.

Cablajele si montajele executate necorespunzator pot duce la pierderi si un consum energetic nejustificat. Siguranta, eficienta, ergonomia sunt dezideratele unei instalatii electrice de calitate executate corespunzator.

Solutiile Noastre

Gama de lucrari pentru instalatii electrice cu care Eco Sol Proiect va sta la dispozitie cuprinde:

  • Montaj trasee instalatii electrice
  • Montaj tablouri electrice
  • Montaj aparatura electrica
  • Montaj corpuri de iluminat
  • Instalatii curenti slabi
  • Instalatii incendiu

Aveti incredere intotdeauna doar intr-un expert atunci cand este vorba de instalatia electrica. Personalul nostru calificat va garanteaza un sistem electric eficient si fiabil prin realizarea unui montaj atent, ingrijit conform standardelor moderne.

Lucrari Executate