schita-meniu

Descriere

Impermeabilizarea este o metoda de hidroizolare care de obicei se aplica pe interior si tehnologia consta in impregnarea peretilor cu anumite materiale cu calitati hidroizolante in loc de aplicarea unor membrane cu un adeziv peste suprafata care trebuie tratata impotriva umiditatii sau infiltrarii apei.

Procesul tehnologic de aplicare a acestei solutii de impermeabilizare, are la baza folosirea mortarelor hidroizolante pe baza de ciment. Acestea contin componente chimice active speciale, care in contact cu umezeala si cu hidroxidul de calciu existent in beton se activeaza si formeaza compusi insolubili (cristale).

Aceste cristale obtureaza porii si capilarele din beton, conferindu-i acestuia o protectie hidrofuga completa. Unul din principalele avantaje este acela ca aceasta solutie de hidroizolare ramane permanent activa, protejand constructia contra efectelor distructive ale apei.

Aplicabilitate

  1. Hidroizolarea subsolurilor la interior (dupa caz metoda se poate folosi si la exterior) impotriva umiditatii sau apei sub presiune
  2. Rezervoare bazine retentie, bazine apa potabila, bazinele din statiile de epurare biologica a apei
  3. Puturi de acces
  4. Balcoane
  5. Spatii umede (bai, bucatarii) care urmeaza a fi acoperite cu diferite placaje ceramice
  6. Jardiniere
  7. Pe suprafete din beton, tencuiala, caramida, piatra de ciment, mozaic, gipscarton, etc., care prezinta sau urmeaza sa prezinte fisuri capilare
  8. Pe suprafete supuse dilatatiilor, contractiilor, vibratiilor
  9. Solutii de oprire instantanee a scurgerilor si infiltratiilor de apa.

Solutiile Noastre

Cladirea este o investitie scumpa, este un bun care nu se poate lasa prada factorilor externi care o pot distruge. O parte sensibila a ei este subsolul unde cel mai mare dusman este apa care se poate infiltra prin pereti creand uneori daune ireparabile.

Cand metodele clasice de hidroizolatie nu mai fac fata, datorita unui sol ce faciliteaza umiditatea si a apelor freatice, impermeabilizarea peretilor subsolului este o metoda salvatoare cu rezultate miraculoase daca este facuta corect. Cercetarile in domeniul tehnologiilor constructiilor au scos la iveala materiale moderne cu eficienta sporita in lupta impotriva umiditatii.

Firma noastra Eco Sol Proiect este specializata in astfel de solutii pentru orice fel de cladire si datorita indelungatei noastre experiente stim exact ce fel de materiale sa folosim din multitudinea celor existente pe piata pentru a va garanta o lucrare executata cu responsabilitatea unor profesionisti in domeniu.

Lucrari Executate