schita-meniu

Descriere

Termo-hidroizolatia fundatiilor este o solutie tehnica aplicabila in cazul tuturor suprafetelor verticale ale fundatiilor depasindu-se cu minimum 30 de cm cota finala a terenului. Fundatia primeste un fel de sort protector care trebuie petrecut peste nivelul solului.

Scopul acestei solutii tehnice este de a se pastra peretii fundatiei in permanenta uscati si izolati termic fata de exterior pentru eficienta energetica sporita a subsolului si de a se evita transpiratia peretilor interiori care producand condens prin diferenta de temperatura duc la aparitia igrasiei.

Proces Tehnologic

  1. Amorsarea suprafetelor
  2. Montarea stratului 1 hidroizolant alcatuit din membrana bituminoasa termosudabila armata cu poliester pe intreaga suprafata
  3. Montarea stratului 2 hidroizolant alcatuit din membrana bituminoasa termosudabila armata cu poliester pe intreaga suprafata
  4. Montarea termoizolatiei din polistiren extrudat (lipit cu mastic bituminos)
  5. Montarea stratului de protectie alcatuit din membrana cu crampoane sau din zidarie.

Solutiile Noastre

Firma Eco Sol Proiect executa cu succes astfel de lucrari de protejare a fundatiilor din punct de vedere al termohidroizolatiei. Aplicarea straturilor termo hidrizolante la o fundatie cere un lucru in detaliu. Spatiul nu este usor vizitabil si orice fisura sau membrana aplicata necorespunzator poate compromite termohidroizolatia.

O termohidroizolatie a fundatiei unei cladiri este o lucrare care cere studiu si o evaluare corecta a compozitiei solului pe care este asezata fundatia. Suntem experti in alegerea materialelor adecvate unor astfel de solutii si in aplicarea lor corecta.

Lucrari Executate