schita-meniu

Descriere

Lucrarile de amenajari exterioare ale unei cladiri au legatura cu aspectul exterior al acesteia si constau din operatiunile ce se executa la peretii exteriori, in imprejmuirile perimetrale ale cladirii si la caile de acces catre aceasta.

Lucrarile la fatada includ si termoizolatia peretilor exteriori. Operatiunile de subzidire sau consolidare din zona fundatiei cladirii intra si ele in aceasta gama de lucrari. Spatiile verzi, aleile, bordurile completeaza si subliniaza ambientul arhitectonic.

Importanta

Preocuparea pentru aspectul exterior al unei cladiri si a spatiului din jurul ei este o ramura a lucrarilor arhitectonice neglijata adesea insa cladirea in sine are nevoie de mai mult decat de o vopsea pentru durabilitate si aspect.

Tencuiala exterioara odata cazuta de pe pereti permite intemperiilor sa deterioreze zidaria sau termoizolatia. O cladire moderna este de neconceput fara o termoizolatie eficienta a peretilor exteriori.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect cuprinde in gama sa de lucrari amenajari exterioare pentru spatii de orice natura, de la locatii industriale pana la cladiri monument istoric. Dam personaliate cladirilor noi, redam demnitatea celor vechi. Suntem specializati in urmatoarele tipuri de lucrari:

  • Subzidiri si consolidari
  • Termoizolatii fatade
  • Trotuare, alei si borduri

Lucrari Executate