schita-meniu

Descriere

Hidroizolatia dublu strat este o solutie tehnica aplicabila in urmatoarele situatii:

  • In cazul in care hidroizolatia existenta nu poate constitui un suport viabil pentru noua hidroizolatie si se impune indepartarea sa. In unele cazuri (mai rare) se impune o decopertare totala a suprafetei hidroizolante existente.
  • In cazul constructiilor noi netermoizolate unde se face lucrarea de la zero.

Aplicarea hidroizolatiei dublu strat se impune ca solutie tehnica de obicei acolo unde suprafetele existente au un grad de uzura ridicat si nu mai pot constitui un suport rezistent din punct de vedere mecanic pentru aplicarea unor straturi noi. Cand exista prea multe straturi de hidroizolatie imbatranite, obtinerea unei suprafete uniforme depinde de calitatea materialelor folosite inainte, de gradul de uzura si marimea suprafetelor deteriorate, de forma acoperisului.

Proces Tehnologic

  1. Pregatirea stratului suport: decopertarea zonelor exfoliate pe o suprafata mai mare de 20% din suprafata hidroizolatiei existente pana la obtinerea unui strat suport ferm, taierea basicilor
  2. Inlocuirea gurilor de scurgere
  3. Amorsarea suprafetelor
  4. Montarea stratului 1 hidroizolant alcatuit din membrana bituminoasa termosudabila armata cu fibra de sticla sau poliester pe intreaga suprafata orizontala si verticala
  5. Montarea stratului 2 hidroizolant alcatuit din membrana bituminoasa termosudabila armata cu poliester si protejata cu ardezie pe intreaga suprafata orizontala si verticala
  6. Montarea deflectoarelor (gurilor de aerisire) lipite pe stratul final de hidroizolatie
  7. Montarea parafrunzarelor in gurile de scurgere.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect executa reparatii hidroizolatii cu dublu strat dupa o expertiza a locatiei. Straturile de hidroizolatie deja existente sunt o greutate care apasa pe cladire si o suprasolicita mecanic.

Decat sa imbraci zece haine peticite mai bine imbraci doua noi care te protejeaza mai bine si care nu iti apasa inutil pe umeri.  Daca hidroizolatia deja existenta creeaza probleme ca suport pentru straturile noi, recomandam decopertarea sa.

Hidroizolatia este o “imbracaminte” a cladirii care o protejeaza impotriva factorilor externi. La cladirile noi, cu suprafete netermoizolate, unde se face hidroizolatia de la zero, recomandam aceasta hidroizolatie standard cu doua straturi.

Apelati la noi si va asiguram de alegerea solutiei perfecte pentru hidroizolatia dumneavoastra. Dupa o expertiza tehnica de specialitate, Eco Sol Proiect va poata garanta solutia optima ca durabilitate si investitie pentru orice situatie.

Lucrari Executate