schita-meniu

Descriere

Instalatiile sanitare includ în special solutiile tehnice pentru alimentarea cu apă potabila și eliminarea rezidurilor prin reteaua de canalizare, din domeniul privat și industrial, avand ca scop igiena și sănătatea oamenilor.

In instalatiile sanitare se utilizeaza conducte din diverse materiale, robineti pentru controlul debitului, conexiuni cu diverse forme, rezervoare, aparate si echipamente pentru reglarea presiunii (hidrofoare) sau temperaturii (boilere).

Cea mai vizibila parte a instalatiei sanitare sunt vasele sanitare din diverse materiale (ceramica, inox, fonta, plastic, fibra de sticla) si accesoriile precum bateriile prin intermediul carora apa rece si calda poate fi utilizata dupa necesitate.

Importanta

Denumirea sugestiva de instalatie sanitara justifica necesitatea ei in orice loc civilizat unde sanatatea si curatenia fac parte din calitatea vietii. Viata fara apa intr-o cladire moderna este de neimaginat in societatea actuala.

Ce avantaje creeaza o instalatie sanitara perfecta nu este greu de intuit. O instalatie sanitara care functioneaza impecabil este un sentiment de confort, de siguranta. Apa pe care o avem la discretie ne da un sentiment de liniste.

Apa intr-un locas uman nu este doar o necesitate vitala ci este semnul civilizatiei si al progresului. Transportul apei potabile curate in cladiri si eliminarea apelor reziduale asigura sanatatea si igiena locatarilor acestora.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect poate executa pentru confortul dumneavoastra urmatoarele lucrari:

  • Montaj trasee instalatii sanitare
  • Montaj obiecte sanitare

Din punct de vedere igienic si economic, firma noastra recomanda ca instalatiile sanitare de alimentare cu apa sa fie executate din materiale moderne de calitate. Este recomandabil ca tevile sa fie cu diametru redus si rezistente la presiune.

Pentru a obtine o circulatie regulata si completa a apei in timpul utilizarii normale, configuratia instalatiei trebuie sa asigure o pastrare a presiunii fara a fi supradimensionata, evitandu-se astfel costurile de material si circulatia deficitara.

Lucrari Executate