schita-meniu

Descriere

Lucrarile arhitecturale includ majoritatea operatiunilor care dau nota finala a interiorului, exteriorului si imprejmuirilor unei cladiri. In lantul lucrarilor la o cladire sunt ultimele ca planificare si genereaza personalitatea edificiului respectiv.

Practic acest gen de lucrari transforma cladirea din stadiul de santier intr-o cladire locuibila echivalenta unu la unu cu planurile interioare si exterioare de design dorite de arhitect.  Sunt lucrari de natura diferita care cer calificari multiple.

Odata cu terminarea acestor operatiuni, cladirea poate intra in faza de recpetie, altfel spus poate fi inmanata la cheie propietarului spre folosinta. Diversitatea acestor lucrari este data de complexitatea si destinatia cladirii.

Importanta

Cine a vizitat diferite cladiri pe santier de la faza cand i se toarna temelia pana la final cand se preda la cheie, poate intelege diferenta si avea o privire de ansamblu despre ce inseamna tuseul de maestru al celui care face amenjarile arhitecturale.

Scoaterea aspectului unei cladiri din monotonie si banal are un scop bine definit pentru cei care inteleg ca elementele unei cladiri sunt un fel de carte in care se poate citi, se pot transmite mesaje contemporanilor si peste generatii.

De la elementele decorative exterioare care dau distinctie cladirii pana la montura perfecta a gresiei pe care pasesti, senzatia unui lucru facut cu migala si devotament te indeamna sa mai pasesti pragul acelei cladiri cu respect.

Solutiile Noastre

Se spune ca peretii unei cladiri pastreaza amprenta gandurilor celor care au muncit si au trait acolo. Dorinta care ii anima pe toti din echipa noastra cand finisam o cladire este unilaterala . Cine o priveste sa exclame: frumoasa lucratura!

Orice cladire pe care o primim spre finisaj ne da emotii, intuind ca altii se vor intreba cine a trudit acolo. Munca la finisajele unei cladiri are o poezie aparte. Este nota finala, este accentul pus pentru cei care o vor locui si ii vor da viata.

In portofoliul ESP se regasesc lucrari de referinta in ceea ce priveste amenajarile arhitecturale, lucrari ce atesta experienta noastra in domenii atat de diverse dar cu acelasi numitor comun in ceea ce priveste dragostea pentru detaliu si perfectiune.

Lucrari Executate